Nieuws

Er is geen video geplaaatst

Voor de regelmatige bezoekers van onze website zal u ongetwijfeld iets zijn opgevallen:

Er staan geen Laudino's meer op!!!!

Dat klopt. Wegens drukke werkzaamheden c.q. tijdgebrek heb ik besloten om te stoppen met het kweken en houden van mijn Laudino's. Daar komt ook de leeftijd een heel klein beetje om de hoek kijken. Ik kon helaas de dieren niet meer de aandacht geven die ze verdienden.

Helemaal de duiven de rug toekeren doe ik beslist niet! Samen met Willem ga ik mij dan ook helemaal inzetten voor de postduiven en zal ik in de toekomst mij ontfermen over de Jonge Duiven.

Het zal even wennen worden om geen Laudino's meer om me heen te hebben maar ik ben er gerust op dat ik voor allen een goede nieuwe eigenaar heb gevonden die mij ongetwijfeld op de hoogte houden van hun wel en wee.

Ik hoop dan ook dat ik nog vaak stukjes op onze website mag schrijven in de hoedanigheid van "postduivenmelkster".

 

Met een vriendelijke en sportieve groet,

Brenda Mielekamp.

 

Seizoen 2014,Een zeer slecht seizoen ,zowel met de jonge als oude duiven!!Veel verliezen voor het 2e jaar nu,we zijn op advies van een vriend in contact gekomen met een wichelroedeloper en deze heeft onderzocht of er wateraders onder of bij het hok lagen?Zo links en rechts hadden we ook al gelezen en gehoord  dat bij sommige sportvrienden het ook een oorzaak was van slecht te spelen!we hebben met de wichelroede loper dus geconstateerd dat er 2 wateraders onder het hok lagen,deze zijn inmiddels omgelegd cq ontstoort,door middel van een ontstoorder van de firma Protect uit lichtenvoorde ,deze ontstoort dus 40 Meter in een cirkel,CoolNu maar hopen dat we komend jaar veel duiven overhouden en weer in de top mee kunnen doen,we houden u op de hoogte!Op de foto de man met de wichelroede kwam kijken of de wateraders ontstoord zijn!

Het Goede Bontje
Dit was een NPO vlucht